Жената в мен

„ЖЕНАТА В МЕН“

ТЕМАТИЧЕН ТРЕНИНГ и ВЕЧЕРНИ ГРУПИ

водещ: проф. Захарина Савова

Да се докоснем отново заедно до необятността, магията и същността на Жената в мен!

Живеем в динамично време, често получаваме противоречиви послания. Мястото, ролята и очакванията към жената в последните десетилетия много се промениха. Какво се случва? Какъв е образът на съвременната жена? А мъжът? Каква искам да бъда Аз? Какви са „новите“ отношения между партньорите?…….

Целта на нашите срещи е по пътя на себепознанието да се доближим още повече до света на жената и да изградим стойностно отношение към себе си, другите, света.

Малко повече за „ЖЕНАТА В МЕН“​

По позитивен, интригуващ и балансиран начин ще обменяме и споделяме опитности, ще експериментираме в защитена среда, за да се срещнем открито с Жената в мен.

Ще разговаряме по важни и интересни за нас теми. Ето някои от тях: Жената и Мъжът – истини и заблуди; Пълноценното общуване; Умението да обичаме и да позволим да ни обичат; Как се съхранява любовта в двойката; Причината за повтарящите се грешки и лоши избори; Как да се избавим от непотребни навици и спиращи убеждения, какво ме държи в тях; Ревността и изневярата.


Ще търсим отговори на важни въпроси: Каква жена съм аз? Как живея? Как се обичам? Забранявам ли си нещо? Какво искам? Как да постигна съкровените си желания?

Работата ни в групите е уникално съчетание на методите на аналитичната телесна психотерапия и някои източни практики. За тези, които се интересуват ще предложа техники за засилване и поддържане на женската енергия и интуиция, чувствеността и удоволствието от любовния живот.

Предстоящи дати

Групите по съдържание не се различават от двата тренинга. Темите на двата тренинга са различни.

За тези от Вас, които желаят да участват в ТРЕНИНГИТЕ

Датите са: 01.10-02.10.2022г.

Започват в 10ч. и продължават до 18.00ч.

Цената за участие в един тренинг е 250лв.

Място на провеждане в офиса на ИНАП.

Адрес: гр. София ул. „Пирин“ 73 ет.4

За допълнителна информация и интерес за участие тел.: 0887 608255 – Захарина Савова

Банкова сметка:

Фирма: “ИЗАС Консулт“ЕООД

ЕИК:204191672

Банка ДСК IBAN: BG54STSA93000023810193 BIC: STSABGSF

МОЛ: Захарина Савова