Диалози за пораснали: За нарцисите и емпатите – защо противоположностите се привличат?

По случай своя 25-годишен юбилей от месец април 2019 година Българският Институт по Неорайхианска аналитична психотерапия отново организира ежемесечни срещи под надслов “Диалози за пораснали” с цел дискусия на актуални обществени теми от гледна точка на постигане на баланс между тялото, духа и психиката на човека. Целта ни е да повдигаме осъзнатостта в обществото, а оттам – здравето и добруването на хората.

Къде: онлайн
Начало: 19 часа
Вход: 15 лева
Водещ: Александра Алгафари
Билети можете да закупите oт epaygo.bg на https://epaygo.bg/1402502031 или в касите на EasyPay.

Това събитие ще се проведе онлайн. За включване в онлайн излъчването е необходимо да свалите на компютъра или телефона си приложението на платформата Zoom и да си регистрирате профил. Само ако имате такъв профил, ще можете да се включите в събитието.
Молим при закупуване на билет през платформата на ePay да ни изпратите имейл със своя билет на office@binap.eu или на съобщение на страницата ни във Фейсбук най-късно до 18:30 часа в деня на събитието, за да Ви изпратим линк за достъп.

В тази лекция ще говорим за:
• Защо нарцис и емпат се привличат толкова силно?
• Защо някои хора се вкопчват в партньора си, а други се страхуват от обвързване?
• Какво общо имат стиловете на привързване?
• Как да си помогна, ако съм свръх емпатичен?
• Какво мога да направя, ако смятам, че имам нарцистични характеристики?
• Как изглежда здравото привързване?

За лектора:
Александра Алгафари е неорайхиански аналитичен психотерапевт с дългогодишен личен опит в психотелесната психотерапия. Член на Управителния съвет на Българско неорайхианско психотерапевтично дружество, член на Европейската асоциация по телесна психотерапия, член на редакторския екип на International Body Psychotherapy Journal. Има собствен YouTube канал, в който качва видеа на тема психология и психотерапия.
Кои сме ние?
Български Институт по Неорайхианска аналитична психотерапия има за основен предмет на дейност организиране на четиригодишна следдипломна специализация по Неорайхианска аналитична психотерапия с цел обучение на специалисти, които да работят за баланса на тяло, дух и психика на отделния индивид като част от едно развито осъзнато общество.
От 1994 г. до днес, без прекъсване, всяка есен в Института започва обучение нов випуск.
От април 2012 Форума на тренинг институтите към Европейската Асоциация по Психотелесна Терапия акредитира Българския Институт по Неорайхианска аналитична психотерапия, който отговаря на всички нейни тренинг стардарти. Сертификатите ни са признати от Българската асоциация по психотерапия и Европейската асоциация по психотелесна терапия